lauantai 13. syyskuuta 2014

Volcanoes Baseball Game

IMG_1934 IMG_1955 DSCN2692 IMG_1944 IMG_1979 baseball IMG_1952 IMG_1988 DSC_0296 Noin kolme viikkoa sitten (kauhee kun aika kuluun nopeesti) mentiin perheen kanssa katsomaan baseballia. Säännöt oli vähän erilaiset, kuin suomalaisessa pesiksessä. Siksi en pysynyt oikein pelissä mukana, mutta ei se haitannut. Oltiin ihan pelin loppuun asti häviöllä, kunnes viimeisillä minuuteilla meidän joukkue tasoitti ja lopulta vietiin voitto!
Onneks voitettiin, koska voiton kunniaks pelaajat heitti yleisöön victory-palloja, joista yhden mun host-sisko nappas ja kävin pyytämässä siihen parit nimmarit.
Pääsen jatkossa varmaan harrastamaan lisää penkkiurheilua lätkän merkeissä. Lätkää on musta paljon kivempi kattoa, joten oon tosi innoissani :)

Mulla on ainakin neljä postausta suunnitteilla/tekeillä, mutta nyt kun koulu alkoi mun kaikki aika menee koulussa ja harkoissa. Mutta palailen luultavimmin aika pian kertoilemaan koulujen alusta ja kaikesta muusta mitä on ehtinyt tapahtua. Nyt suuntaan international clubin tacopartyyn, joten saattaa olla että tulee taas lisää postattavaa!

1 kommentti: