lauantai 25. huhtikuuta 2015

Silverfalls

IMG_3414 DSC_0982 DSC_1222 DSC_1225 DSC_1048 IMG_3426
Pari kuvaa yhdeltä ihanalta lauantailta, jolloin mentiin host-perheen ja Saran kanssa haikkaamaan Silver Falls vesiputouksille. Kyseessä on yksi Oregonin kuuluisimmista nähtävyyksistä ja tuntuu että nyt keväällä tosi monet mun kaverit laittaa kuvia instagramiin ja faceen tuolta. Oregonilaiset on todellakin ulkoilmaihmisiä.
   Sää on ollut täällä nyt lähiaikoina tosi outo. Melkeen joka toinen päivä aurinkopaistaa ja ulkona pärjää shortseissa ja sitten taas seuraavana päivänä sataa kaatamalla ja on kylmä.. Ei siis ikinä oikeen tiedä mitä odottaa! Onneksi tuolle päivälle sattui mukavan lämmin, toivotaan että myös ensi lauantaina sää suosisi, kun mulla on prom! 
   Mun vaihtari vuosi saa kyllä hyvän päätöksen, koska vielä on näille kahdelle kuukaudelle luvassa vaikka mitä kivoja juttuja. Niistä lisää ehkä seuraavassa postauksessa :-)

(Ainiin jos joku ihmettelee miksi mulla välillä vaihtelee fontti kesken postauksen, niin se johtuu siitä, että postaan kännykällä ja en osaa korjata sitä.. Korjailen niitä ehkä jossain vaiheessa koneella haha)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti