lauantai 16. toukokuuta 2015

Boston

IMG_3555 IMG_3567 IMG_3575 IMG_3590 IMG_3607 IMG_3621 IMG_3638 IMG_3640 IMG_3644 IMG_3655 IMG_3659 IMG_3670 IMG_3689 IMG_3676 Aloitan mun Itä-Rannikko -reissun postaukset Bostonista, koska siellä vietettiin ensimmäinen päivä. Bostonista en todellakaan tiennyt paljoa ennen sinne menoa, joten opin paljon uutta ja yllätyin myös tosi positiivisesti. Aluksi oli tarkoitus viettää kaksi päivää Bostonissa, mutta päätettiin viettää seuraava yhdessä pienessä rannikko kaupungissa, joka oli myös tosi ihana paikka. Seuraavassa postauksessa lisää.

Boston oli tosi kiva kaupunki! Tuntuu, että jos muuttaisin Jenkkeihin pysyvästi niin Boston saattaisi olla täydellinen paikka. Rakastan todellakin Länsi-Rannikkoa, mutta sijainnin puolesta Boston on parempi, koska se on lähempänä Suomea hahaa.. Lisäksi koko kaupunki oli juuri täydellinen sekoitus uutta ja vanhaa! Monella tapaa myös tosi eurooppalainen ja muistutti jopa vähän Helsingistä. Suosittelen todellakin kaikille, tuntuu että kaikki Suomesta aina Jenkkeihin tullessa menee vaan Nyciin (tai california tai florida) mutta Boston on tosi lähellä Nyciä ja todellakin vierailemisen arvoinen. Muutenkin olen tajunnut tänä vuonna miten yllättävän vähän suomalaiset (tai muutkin eurooppalaiset) tietää Jenkeistä ja miten täällä on niin paljon muutakin nähtävää kuin ne perus Miamit yms. 

Meille osui tosi ihana sää tuolle päivälle. Suurimmaksi osaksi vietettiin se vain kiertelemällä ympäriinsä. Bostonissa oli sellainen reitti nimeltä Freedom Trail joka oli siis sellanen kadussa oleva merkki jota seuraamalla pääsi kävelemään reitin jonka varrella oli monet historialliset nähtävyykset, esimerkiksi kirkot yms. Ehkä huonoin selitys ikinä, mutta tuossa yhdessä kuvassa, jossa on mun jalat näkyy ja voitte vaikka Googlettaa jos kiinnostaa haha.. Bostonissa oli tosi paljon historiaa joka oli tosi kiinnostavaa! Länsi-Rannikolla kaikki on tosi uutta, joten oli kiva päästä näkemään historiallisiakin paikkoja. Osa tota reittiä oli sellainen lautta-ajelu, jossa päästiin näkemään myös kaupungin siluetti, joka oli tosi kiva! 

Bostonissa saisi todellakin vielä enemmän aikaa kulumaan, toivottavasti pääsen vielä joku päivä palaamaan sinne! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti