sunnuntai 24. toukokuuta 2015

New York City

IMG_3772 IMG_3794 IMG_3803 IMG_3841 IMG_3877 IMG_3890 IMG_3912 IMG_3916 IMG_3979 IMG_3993 IMG_4006 IMG_4019 IMG_4024 Viimeistä postausta Itä-Rannikon reissulta luvassa! Tällä kertaa New York kuten, otsikosta saatoitte päätellä.. Kaksi yötä eli kaksi puolikasta päivää ja yksi kokonainen. Totta kai olisi voinut jäädä sinne pidemmäksikin aikaa, mutta loppujen lopuksi ehdittiin nähdä ihan älyttömän paljon kahden päivän aikana!

Tykkäsin Nycistä kyllä todella paljon. Yllätys yllätys, en usko, että kovin moni siellä vieraillut ei tykkäisi kyseisestä kaupungista. Jotenkin New York cityn kulttuuri istui mulle aika hyvin. Kyseisessä kaupungissa on vaan semmonen fiilis, että kaikki on mahdollista! Ihmiset olivat todella mukavia ja vaikka turisteja oli tosi paljon, niin ei musta ainakaan ärsyttävällö tavalla tai mitään sellaista. 

Meille kävi taas tosi hyvä tuuri säiden suhteen, hellettä piisasi ja rusketuinkin vähän, joka sanoo aika paljon, koska en yleensä ikinä rusketu. 

Niin kuin kuvista näkyy paljon tuli nähtyä; vapauden patsas, empire state building, brooklyn bridge, manhattan skyline (niin päivällä, kuin illalla valoineen), uusi 9/11 muistomerkki (joka oli musta tosi vaikuttava ja tulee olemaan vielä upeampi, kun uudet pilvenpiirtäjät sen ympärillä valmistuvat), time square, ja central park! Lisäksi nähtiin vielä monia muita alueita, kun otettiin bussiajelu ympäri kaupunkia.

Koko Itä-Rannikon reissu oli kyllä aivan mahtava! Todellakin tämän vuoden kohokohtia :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti